Anotace: ..některé básničky zamilovaných jsou jednoduché, ale to je právě jejich kouzlo..alespoň myslím..
Jsem ve znamení psím.. dle svého horoskopu..
..stejně tak, jako ty.. má drahá sestřičko..
Těší mě, že tak svou vždycky najdeme stopu..
..mám z toho radosti.. více než maličko..
:o)
16.09.2006 16:54:00 | Cecilka
To je nebezpečné, být to pro nmne, možná půjdu koupit obojek a krátký řemen ;o)
15.09.2006 08:56:00 | G.P.
Mě se to líbí :-) I když asi nejsem ve psím znamení, tyto pocity dobře znám a chápu je. Připadá mi to jako originální vyznání :-)
15.09.2006 08:09:00 | Levandule