Já jsem tento druh rýmování nezavrhla nikdy.Protože je v něm skrytá melodie - další rozměr myšlenky a nálady básní vyvolané. Protože, pokud se báseň (byť sebelepší) podobá žebřiňáku drkotajícímu po kamenité cestě, jde špatně číst a v paměti po ní nezůstane ani stopa. Což rozhodně není případ Tvých veršů.
17.09.2006 11:01:00 | Branwen1
:o)
bolavá chvíle...
chceš si jí vychutnat?
Proč tedy zůstáváš
tak dlouho
jenom
stát?
Že by tě přemáhal
jak protivítr strach?
Věř mi,
vážně stačí jen
zaťukat...
;o)
15.09.2006 15:44:00 | Cecilka
Vodenka - neomlouvej se, ono je to vlastně k smíchu - s odstupem. Ale tenkrát jsem taky brečel :o)
15.09.2006 10:17:00 | G.P.
Levandule - Ty víš, že se toho nikdy docela nezbavím, ale ne, už to nebolí.
15.09.2006 10:16:00 | G.P.
...Tak ...nejako takto prebiehali moje prvé dotyky s láskou, ja dnu, on pod oknom, raz som unikala ja jemu, potom on mne,a nakoniec sa stratil na vojenčine a všetko skončilo, a ja od vtedy píšem. Ďaklujem za Tvoj komentár , až teraz som došla k Tvojim dielam, akosi je málo času, a ja potrebujem čas, aby som báseň pepitvala. Dnes je času trochu viac, tak to skúsim. Budem rada ak okomentuješ aj moje ostatné.
15.09.2006 09:30:00 | vierka1