Stín minulosti
Pro slzy neviděla
Vše chutnalo pro ni trpce
Bolest jenž ji poranila
Duši a hlavně srdce
Duše černá jako vrána
Osamělá, bolavá
Která na ni padne z rána
Osamělá zůstává
Silná být chtěla
Pořád ho milovala
S láskou šanci měla
Přesto pro slzy neviděla
Nevěřila slovům jeho
On miloval ji přesto dál
Bála se snu zlého
Pro ni, stínem se stal
Komentáře (0)