Nedočkavá...
a oči září
v představě krásných
prožitků...
Nedočkavá...
a čas se snaží
vyhovět ti
beze zbytku...
* * *
Jsi krásně nedočkavá...
ale nehoň ty vteřiny zase tak moc... :o)))
18.09.2006 19:20:00 | Cecilka
Opravdu takový maminkovský, na mě málo drsný a rýmy taky moc nemusím, ale něco se mi na tom líbí, jen nevím co .
15.09.2006 21:42:00 | jen tak
není lehké napsat báseň rýmovanou, dodržet rytmus a ještě neubrat na myšlence. a tobě se to ne uplně povedlo. žádné složité vyjadřování jen popis touhy té bolavé a hladové touhy být spolu se svým milovaným, kterému je rozumět.
15.09.2006 19:52:00 | kulishak