já+já
Anotace: na lásku musí být dva...ne jeden
někde se zavřu
nechám utíkat čas
a počkám,
až přijde láska zas.
Sama si koupím růži,
sama se pohladím,
a začnu se nenávidět,
až do zrcadla pohledím.
Vyrvu si vlasy,
budu chtít do nebe.
A až se jednou zabiju,
zabiju se pro sebe.
moře slz proleju,
než mi to dojde,
že sama sebe,
milovat nejde.
Komentáře (3)
Komentujících (3)