Malé ukrutnici zachtělo se Paní
Anotace: Když se loutky varují navzájem, v touze podlehnout.Věnováno Jullianne... /Bolest je svatá, maminko nepijte tu krev-je otrávená/
Krásná vílo
z větví spadená
co podzimní listí vran
nádherná perlo
s pelem panenským
střež svou jemnost!
střes protivenství špičatých dam!
jež pro tělo duši přehlíží
drobnými krutostmi rozvilněných ran.
Přečteno 449x
Tipy 1
Poslední tipující: René Vulkán
Komentáře (1)
Komentujících (1)