jarko jarko:) no co dodat vážení šmudla se nám zase zaskvěl v zářícím světle, a podezírám ho z teho že to jinak než dokonale neumí:)
16.09.2006 21:07:00 | Jats
Happy bitrhday,you are a little genius.Make you a wish.
Maybe you are confused, you made a mistake. This was only a dream. Talk all or say nothing. You are allwas insecure. Till I find, you are allwas on my mind.
16.09.2006 12:41:00 | Jarky
Zní mi to nějak smutně, přestože psáno s humorem :( Mně je Tvůj styl strašně blízký a příjemný… chci napsat jen opak prvního komentáře … a tak se stavím do fronty Tvých věrných, možná nejvěrnějších čtenářek. Hezký víkend.
16.09.2006 08:58:00 | janewe