Nechat se nést na křídlech noci
a tiše letět ke hvězdám,
vychutnávat ten slastný pocit,
že prostě nejsi, nejsi sám...
Nechat se nést na křídlech noci
a slyšet tiché tóny znít
s přáním, abys nikdy neprocit,
abys mohl tak dlouho snít...
Nooo...
:o)))
:o)
25.09.2006 15:49:00 | Cecilka
Já tu fakt bulím, prostě nerozumím co jsem provedla,
je mi líto, že mi nedáš vysvětlení. Copak jsi jako ten přítel co si mele svou v hádkách? Mluvíme oba a jedné a té samé věci, nebo je to něco jinýho?. Záleží mi na Tvém srdci, ale tomu opravdu nejsem schopná porozumět.
25.09.2006 13:50:00 | Marcella
To mám prosit? Opravdu neznám nikoho z literu osobně, krom u pár mých komentářu netopejra, je to úžasný človíček se smyslem pro vnímavost. Nevím kdo ti co nakukal, ale tohle je fakt.
Přečti si mou báseň Hádanky a pak Šmudlovu, Žárlivý hrdina - tam je můj komentář pro vysvětlení hádanky, byl slušný a požádal mě o její vysvětlení.
Tvá slova u mě doslova zabolely, ale tak to v životě bývá. Malá bojovnice.
25.09.2006 13:00:00 | Marcella
Hynku nerozumím, já Ti ublížila?
jak a čím, prosím o vysvětlení a nemím kdo je Emil.
25.09.2006 12:46:00 | Marcella