Nevím proč máš problém hledat Harr, když je normálně ve výpisu jmen autorů - už jsi klikla vedle na to oranžové ".Autoři"? - a potom klikneš na "H" a Harr už snad najdeš i jejích (Ona Harr) 113 velmi dobrých básní. Tahle Tvá velmi dobrá není, ale už mne unavilo to vysvětlovat ... Nebýt dotazu na Harr, tak sem ani nepíšu.
16.09.2006 20:51:00 | Hary_nš
Hledám pořád nějakou báseň od "Harr". Nezná někdo jeho básně?
Všem moc děkuju za komentáře a prosím napište mi toho co nejvíc. A tobě Harre moc díky za komentáříky. Papa Vydra
16.09.2006 20:21:00 | wigi.sama