Anděl a ďábel
Z andělských kůrů
serafín pláče
jeho slzy dopadají na tvé tváře
a ty cítíš tu bolest
jak smutní mu duše
Démone
ty nebem pro mé andělské nožky
a chrámem mého srdce
mohl bys být
Tak naši lásku spojíš
v jednu duši
I nebesa si šuškat budou
Láska sluší
jejich duši
Komentáře (4)
Komentujících (4)