Hudba lásky
Anotace: Láska mě dokáže naplnit stejně,jako pohled na oblohu,kdy má člověk pocit,že mu patří celý svět,ale to je jen můj názor.
Hudba lásky
=============
Tys moje hudba,zvonky a klávesy,
když nejsi se mnou,ptám se- kdeže jsi?
Píseň se táhne širou oblohou,
dolétne tam,kam jiní nemohou,
posedí na bílém obláčku,ují ti z tvého koláčku.
Někdy je zvučná,jindy neladí,
čas ten je věčný a nám nevadí,když nás pohladí.
Postůj ať slyším varhany znít,
postůj chci lásku vidět,chci lásku mít,
Andělé vznáší ji do oblak,vnímej ji se mnou,
slyšíš?Je to tak.
Komentáře (0)