Kat

Kat

Anotace: ...Ja delam chyby ale kdo ne presto budu cekat a doufat ze jednou budem moct byt spolu.....

... Chybíš mi lásko,tak vrať se mi!!!
Vzpomínám?Jak jsem brečela a řvala z plných plic.
Myslela jsem,že sen zdál se mi.
Ale ten okamžik fakt stal se mi?

Teď počítám dlouhé dny bez Tebe,
jsem venku a koukám na nebe.
Měsic pluje,hvězdy svítí a
já tiše přemyšlím.....

...O tobě jsou myšlenky,
na Tebe jen vzpomínám.
A přitom se ptám:
Proč všechno začina a zarověn něco končí,
proč všechno má svůj rub a líc.

Já to tak už nechci nikdy víc...
Vždyť smrt je krutý kat,
který nekonečnému polibku zabrání,
přesto budu čekat
na další naše setkání...
Autor 89Rosa, 17.09.2006
Přečteno 463x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

hezká, moc se mi líbí

17.09.2006 22:03:00 | mamina

líbí

Zajímavý styl, zaujal mě, pěkný, jen dál.

17.09.2006 19:29:00 | Mácha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel