Mám rád básně, které se ještě rýmují. (Mimochodem básní-li básník o barevném milování musí ho napřed prožít a dívka s bublifukem může být jen metafora...)
17.09.2006 23:09:00 | PUERO
Báseň hezky plyne a hezky se čte.Jen mně zaráží to srdce vzdálený-snad vzdálené....a oči zavřené.
Jinak se mě líbí.
17.09.2006 18:40:00 | s.e.n