Konec jedné lásky
Anotace: jeden se prostě odmilovává trochu déle než ten druhý...
V mé mysli jsme spolu
v mém srdci zůstáváme v objetí
proč zkoušet to znovu
když zbydou jen slzy dojetí?
V mé duši je stále něžné horké léto
a naše city nemění se v led
škoda že věřím jen já iluzi této
a ty ruku svou nevracíš mi zpět
Ve mně stále žije ta láska
co byla náš Stvořitel i kat
ale na tvé ruce leskne se smuteční páska
jak popravčí mohl být svůj vrah?!
Komentáře (0)