Anotace: Když se někdy podíváme zpátky, zjistíme že ne všechno bylo tak jak jsme si mysleli...
Nádherné dílko! Sakryš, ať Ti vrátí Tvá křídla, Ty si je zasloužíš, abys mohla rozdávat svou lásku... a také najít tu pravou... :-)
02.10.2006 22:11:00 | Levandule
aouhlasím z oběma komentíky tady, takže už nic nemusím dodávat, což je dobře, protože jsem lína jak veška:))
20.09.2006 21:30:00 | Trdlo
Přečetla jsem si nejdříve Tvůj profil a pak tuto báseň a můžu Tě fakt ujistit, že v téhle básni je tolik citu, co se do ní vejde. Moc se mi líbí. Umíš nádherně vyjádřit svůj pocit.
19.09.2006 19:07:00 | Kačka Ranglová
Tak to je dobře propracovaný, velice zajímavý.Mě osobně se básně v tomhle stylu vůbec nedaří. Dobrý
17.09.2006 19:34:00 | Mácha