Copak by si chtěla?
Copak by si chtěla?
Pohladit tvé tváře,
líbat Tě za měsíční záře.
Být součástí Tebe,
nebýt sama,když zebe.
Cítit vůni Tvou,
abys laskal kůži mou.
Stát se andělem,
probdít s Tebou noc pod nebem.
Nechat šeptat srdce co cítí...
Komentáře (0)