Tak jsem si tě přečetla...
a pocity?
Nabízíš tady na dlani něco mnohem víc než slova...
něco, za co by si ta dlaň zasloužila políbit...
Tak si to nějak přeber.
;o)
05.10.2006 18:03:00 | Cecilka
Ale houbelec, láska není klam!!
Věř mi, často z ní lektvar umíchám... ;o))
je skutečná, tak jako mlha v trávě...
když zahalí tě, téměř oslepneš hravě...
a když ti klesne přímo do dlaní...
to je pak azurové svítání!!
:o)))
25.09.2006 16:02:00 | Cecilka