Tohle se musí prožít, ...
... a pak není třeba dalších slov ..
Znám ... !
04.10.2006 15:34:00 | HarryHH
odpovědi na otázky smyslu soužití dvou antipohlavních stvoření jsou v moderním pojetí smylsu bytí a existence hmotné i frazální pojmu i instance (dá-li se to tak nazvat) RODINA zcela založeny nepochopení faktu, že to prostě neletí. Ale básnička ujde.
17.09.2006 22:44:00 | PUERO