A někdy je to aj horší :o) Aj já žárlím, a kdo ne, ten nemiluje. Mno, napsala bych, že nežárlím, to ale není docela pravda, nežárlím přehnaně, snad je to lepší výrok.:o)
21.09.2006 16:11:00 | NikitaNikaT.
důležité je vědět, co se děje v tobě, a přesto se snažit neblížit. Žárlivost má větší oči než si pomyslíš.
18.09.2006 01:01:00 | ni.va
jo vyštavenej, suchý to je iraaaafuirufdkj addaapa a sfjdkf a taky doif nvodupfffnuk
17.09.2006 23:56:00 | Merde
No jo, není každej den posvícení... Kritiku beru, dneska jsem nějakej vyšťavenej.
17.09.2006 23:06:00 | G.P.