Anotace: a když mně zasáhne cit,něco co jsem nikdy neměl,nevím jak zareagovat.mé prsty nejsou ovládány hlavou,ale srdcem.někdo to nemusí pochopit,ale v konečném zúčtování mých dnů tady je to vlastně nepodstatné..
Hodně myšlenková, sem tam nejistá, ale kdo není? Tápat a přemýšlet je samořejmnost. Najív v sobě city, jež byly dosud nepoznány ... mno, je to zajímavé, držím palečky, ať je co nejlépe.
05.10.2006 20:15:00 | NikitaNikaT.
já ten novej pocit párkrát zabila...dřív než přišel dřív. Ale vždycky nechal cosi ve mně, nějakej kousek, kterej tam zůstal, prorůstal a bolel někde okolo hrudní kosti. Tvoje báseň mi ty chvíle trošku připomněla.
18.09.2006 12:33:00 | Trdlo