Kuju.. Učím se, to víš:) A jsem ráda za každej komentář..
Ale celá básnička není aa-bb;) a ty ostatní taky ne..
20.09.2006 17:58:00 | Katitek
Nemyslím si, že psát ve sdružených rýmech je na škodu. Jsou jednodušší, ale rozhodně ne k zahození! Pokud budeš psát básně s hloubkou, forma se časem vypiluje a poddá se. Je to pěkná básnička, a neřekl bych, že otřepaná.-)
19.09.2006 20:46:00 | Thanatos Mortis
Máš moji morální podporu ve svém trápení, ale ta básnička není dobrá. Otřepané rýmy, většinou sdružené (aa - bb), čímž ještě víc bijou do očí. I když mám pocit, že se celkem snažíš dodržovat rytmus, což je plus. Zkoušej to dál. Uvidíme.
19.09.2006 09:16:00 | JardaCH
Stín tě svírá
bázeň zžírá
v srdci díra
duše zmírá.
Světlo hledej,
sebe nedej
soumrak šedej
odpluje...
18.09.2006 19:28:00 | Dilla