Dar
Vzácný dar máš,
ruce,
silné větve,
kloužou po těle,
putují,
bolavá místa hledají,
listy topolu,
jemně pohladí,
zahřejí,
míza z kořenů proudí,
síla
lásky a ochoty,
konečky prstů zkoušíš
pomoci,
vykouzlíš mrazení
i na duši.
Komentáře (4)
Komentujících (4)