No, jen to dopověz. Já vím, on by ti to editor smazal. Je v té básničce poněkud přeláskováno. Zkus psát o lásce a přitom nepoužívat slova láska, miluji tě apod. Věř mi, jde to.
19.09.2006 10:11:00 | JardaCH
tak takovou otázku si pokládám i já..Moje láska je..?
Tak snad ta tvoje bude krásná
18.09.2006 21:56:00 | Katitek