Na křídlech vážky
Anotace: asi toho chci moc
Chtěl bych Tvé pihy počítat,
líbat Tě a milovat,
objímat a teskně toužit,
nad Tvým tělem žhavě kroužit.
Líbat rty i ramena,
něžně sahat do klína,
ochutnávat Tvoje touhy,
v skrytu tmy se k Tobě choulit,
pohupovat v rytmu lásky,
kroužit kolem s křídly vážky,
proplétat se tělem Tvým,
řekni mi jen že mohu, smím?
Přečteno 482x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)