Anotace: ... nechci strašit se zimou, to ne :)
Nepřivolávej zimu, já jsem rád že je teplo, ale jinak s tebou souhlasím.
19.09.2006 11:38:00 | Mácha
proč strašit? zima je úžasná! teda, pokud máš teplo v srdci a místo, kam si můžeš jít ohřát studený nohy. Ať ti tvůj mráz někdo brzo rozpustí...
19.09.2006 11:08:00 | Trdlo
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?