Anotace: ...
Je to pěkný, ale do toho posledního řádku bych dal "i",
" a už bojim se i milovat ".
19.09.2006 11:11:00 | Mácha
Ahoj...myslím, že máš v sobě hodně citu,ale neměla bys to až tolik znásilňovat do veršů...piš uvolněně a radši ať je rým vedlejší...hlavní je pocit, touha...Jo, a asi všichni se bojíme milovat,ale stejně to jinak nejde :OD.
18.09.2006 22:23:00 | Jahudkka
Moc se omlouvám, zapoměl jsem se podívat na věk, jsem tu zatím krátce a moc se mi ten server líbí. Tvoje básně také, jen tak dál :-))
18.09.2006 22:17:00 | poetos