Barva písma
Ač jsou to jenom slova
co zanechávám na papíře
stokrát a zas znova
že pokládám do vějíře
tvých prstů svoje srdce.
Černá barva písma toho
propíjí se ti do krve
pro jiné neznamená mnoho
nám smysl dává teprve
a kreslí obraz hladce.
Na pergamen kůže tvé
píše příběh lidí dvou
co řekli si ANO své
vyšli cestou společnou
a mizí spolu v dálce.
Komentáře (3)
Komentujících (3)