Myšlenka

Myšlenka

Anotace: ***

Bledý srpek měsíce,
červánky a oblaka
v staletém souznění
pozoruji,
myšlenka se vloudí,
navádí,
...jak chutnají Ti moje touhy,
jak Tvá ruka po těle mi bloudí,
jak miluješ mě lehce...
letadlo po obloze
letí,
oblaka světlem
plení,
pryč je střípek snění,
šedivek se ptám,
jsem to já,
koho v duši má?
Autor isisleo, 19.09.2006
Přečteno 397x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

...bez toho letadla by to bylo pěkný ...
...nějak mi nesedí v básních moderní technika ...
...a až něco budeš číst u W_S tak ho setři :))) ...

26.09.2006 20:33:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel