Hloupej úsměv a já se můžu zbláznit

Hloupej úsměv a já se můžu zbláznit

Anotace: Přišel mi na oči, pozdravil, usmál se a odešel...jako vždy

Z mého života jsi vymizel,
upadl jsi v zapomnění.
Slzy už uschly
skončilo i hloupé, beznadějné snění.

Stačil pouhý úsměv tvůj
a jedno ahoj nevinné.
Stačilo tě potkat
a všechno se ti promine!

Hloupě vzpomínky
do hlavy se mi nutí
a všechny city k tobě
se zase ve mně budí.
Autor evy, 19.09.2006
Přečteno 438x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

presne tak...staci usmev a je odpusteno vse co provedl!! =) hezkaa =)

15.10.2006 11:50:00 | Světluška =)

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí