Milované drobnosti
Anotace: Strauss by puknul závistí... trochu beatnická...upřímná..
Sbírka:
My favorite
Jen kdyby pihy z tvého nosíku
někdo poskládal do not
vzniknul by nejslavnější valčík
všech dob
Strauss by puknul závistí
nad tak rozmanitým
a milým dílem
Co pochází z tvých
krásných malých nedostatků
A když jsem tu teď bez nich
ztrouchnivělý si připadám
nejsem kajícný mnich
jak kaktus uvadám
Zevnitř voda vysychá
a v podzimním odstínu
červené ti to sluší
už ti to někdo řekl?
A víš že tě mám podepsanou?
Na dlani tam kde čára života
i lásky jedinnou je proťata
....to jsi TY!!!
autor:Petr Z
Komentáře (3)
Komentujících (3)