Verše co studí
Zmražená je zmrzlina,
když se mrazem chladí,
zmražená je láska,
když jeden rázem zradí.
Zmražená je káva
když do hrnku ji liješ,
zmražené je srdce,
když chyb nelituješ.
Zmražené je srdce moje,
protože vlastně skoro nelituje.
Jen sebe lítostí se hladí,
ale taková láska nehřeje,
nýbrž chladí.
Jsem ledová královna,
která mráz do našich srdcí sype po vločkách.
Už nebude hřát ale na řasách studit,
každá slza,
kterou budem spolu ronit.
Komentáře (4)
Komentujících (2)