pořád krásná, tak tip znovu, at tu není prázdno! a díky i za Ty tvoje hodnocení
04.02.2008 23:23:00 | ni.va
Jejda, já jsem tě dlouho nečetla... :o(
A když po babě se zeptáš,
jednu věc vím zcela jistě,
les ti důvěrně zašeptá,
že ji najdeš na tom místě,
kde je kocour s vichřicí,
v chýši... ve tmě zářící...
;o))
Je to nádherná básenka...
09.10.2006 21:25:00 | Cecilka
když už ti nulují dílo, měli by mít taky odvahu ke komentáři a říci proč... přeji hezké dny :o)
u mě taky řádili
20.09.2006 20:02:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd