''Štípni mě zda se mi to nezdá?!''
Anotace: Ne moc povedená,ale pocity v tom jsou jasné.
Tma zahaluje okolí mé,
stále myslím jen na slova,dotyky,polibky Tvé.
Mé srdce žádá pohlazení.
Je tady ta dlaň či není?
Cítím vůni známou,
a nade mnou tvé oči planou.
''Štípni mě zda se mi to nezdá?!''
Polibky mě zahrnuješ,
slovy mou maličkost opěvuješ.
''Štípni mě zda se mi to nezdá?!''
''Au'',vyjeknu.
Nezdá...
Komentáře (0)