Anotace: další doteky zamilovanosti... po rozpadu letitého vztahu ženu objímá vlastně každé hezké slovo, každé slušné chování muže...
...ale... na rýmu nezáleží, jsem chtěla napsat... :o(
z komentíku pode mnou jsem se úplně pomotala...
rytmus je přece s druhým sladěný,
rým tolik nevnímám v něžném lásky zvonění...
22.09.2006 18:18:00 | Cecilka
Když srdce píseň zpívá,
na rytmu nezáleží...
stačí, že stejně s druhým
v blízkosti tiché běží...
:o)
22.09.2006 18:15:00 | Cecilka
Promiň, ale myslím si, že je to nepovedená báseň. Rýmy, rytmus, rozkolísanost vyjádření obsahu, obraty...atd. Jen bacha na ty muže, co tě těmi hezkými slůvky objímají. Když ptáčka chytají, hezky mu zpívají.
21.09.2006 11:33:00 | Epona