Střepy
Anotace: Nech mě klečet na ostrých střepech
Vzdávám se tak mne udeř holí,
Jen já vím, že tohle méně bolí,
Svlíkni mě pomalu za živa z kůže,
Zbičuj mé tělo trny z rudé růže,
Nech mě klečet na ostrých střepech,
Je mi to fuk
…vždyť střepy přinášejí štěstí
Komentáře (0)