Poslední myšlenky

Poslední myšlenky

Anotace: Láska vždy byla, je a bude krutá...

Začalo to nevině.
Pár letmých úsměvů
pohledy do očí
bál jsem se přiznat si
takhle to nezkončí.

Ráno se probouzí
chlad vody zazebe
vzpomínám na nás dva
myslím jen na tebe.

Nechtěl jsem milovat
srdce si nedá říct
ty jsi mu pomohla
teď vím-byla to chyba
hora se nepohla.

S tebou byl jiný svět
plný všeho nového
v koutku srdce obavy však,
jakoby jistota
že po slunečném dni musí přijít mrak.

Ráno se probouzí
chlad vody zazebe
vzpomínám na nás dva
myslím jen na tebe.

Snad jsi si hrála
nebo jen zapoměla
nezlobím se-dálka je krutá
teď vím, příliš milovat je chyba
zůstala mi v srdci díra prázdná, dutá.

teď chtěl bych vrátit dny
kdy na tebe jsem nemyslel
vím že to už nejde
však trápit se láskou
z toho každý brzy sejde.

Ráno se probouzí
chlad vody zazebe
vzpomínám na nás dva
myslím jen na tebe.

Nechci dál skomírat
proč ve smutku jen žít
už nesnažím se horou pohnout
zapomenout na tebe
-jako bych chtěl pancíř ohnout

Ráno se probouzí
voda už nezebe
poslední myšlenky
vidím tě u sebe...
Autor Zane, 21.09.2006
Přečteno 457x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Díky...alespoň někdo to tak taky cití...

03.10.2006 19:59:00 | Zane

líbí

ufff. Ta je dlouhá - není to náhodou pokus o písničku? Trochu kolovrátek a refrén... Jo, je to krutý.

21.09.2006 08:33:00 | G.P.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel