Večer milenců
Anotace: vzpomínka na překrásný večer...hmmmm :-)
Sbírka:
Krajíc života
Ten večer byl moc krátký
a já snad chtěla mnohem víc,
však přez mý slova vratký
nesmělost svázala mi líc
My tam leželi na palouku
v pevném vzájemném objetí
Něžněě jsi hladil a líbal mi ruku
mé srdce se plavilo v dojetí
A duše se sítila tak krásně,
když jsi mne líbal na mé rty.
Krásnější než slůvka básně,
když jsme spolu jen já a ty
Spolu jen já a ty
a naše něžné doteky
projdeme skrz naše světy
a čarovat tam zázraky
Ucítit chci znova tvůj dech
když skláníš se nade mnou
a ulehat na měkký mech
pod oblohou temnou
Tiskneš mne pevně k hrudi
a dlouze mne dlouze líbáš
Ty polibky nové touhy budí
a ty mi svou lásku dáváš
Tolik se mi to líbilo
a chtěli jsme zastavit čas,
aby to nikdy nesknčilo
a láska hýčkala nás
Vítr kolem ve větvích šuměl
a vlaky jezdily po kolejích
Les najednou potichu temněl
Něžně jsi hleděl do očí mých
Jazyky naše spolu si hrály
jemně se našich rtů
jak lístky ve větru dotýkaly
a toužily navěky zůstat tu
A tma padla v tomto ráji
To nic, to jen přišla noc
Však milencei příště se potkají
a těší se na sebe strašně moc
Komentáře (1)
Komentujících (1)