Noc
Anotace: zase tak jednou před spaním
Ulehám,
a z nitra přesouvám si na víčka.
Vzpomínku krásnou,
jako je slza mladičká.
Usínám,
a do srdce schovávám si pocit,
co ukrytý mám,
od naší společné noci.
Upadám do spánku,
a andělé nade mnou bdí.
Jsou jen naši,
stejně moji, stejně tví.
Přečteno 408x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
Komentáře (1)
Komentujících (1)