Noc
Anotace: ...prostě mě to tak napadlo :)
Těch co šeptaj si za svitu měsíce,
jsou možná stovky, snad i tisíce.
Ty přeješ mi sny o slonech a slonících,
já snad radši chci sny o tvých polibcích.
Na pivním tácku čtu cizí vyznání,
a říkám si: "Jaké to je, když se kluk lásce nebrání?"
Koukám na slona od tebe,
koukám na měsíc, hvězdy a na nebe.
Chci vzkázat ti potom měsíci,
přijď a prosím pospěš si,
napiš a nebo zavolej,
jenom už jinde nehledej...
Komentáře (1)
Komentujících (1)