Koně... Jejich opravdové, hluboké oči... Co lidem se dívají do duší...
30.11.2006 20:53:00 | Koprtinka
.. a jedna Kaubojská ... od českýho Cowboye ...
---------------------------------------------------
víš o čem jsou tradiční cowboyské písně??
- zatoulala se .... mi kráva , nebo .... děvče
- došlo mi .... žrádlo pro koně, nebo .... náboje
- chcíp mi ...... kůň, nebo ...... kamarád, .. a samo ...nejraději v přestřelce ... :-))
17.10.2006 16:17:00 | HarryHH
Jako holce z kovárny mi známo je
setkání s koněm a koňským postrojem...
a nejkrásnější - koní plavení...
jen ty a on... a žádný dotek se zemí...
(můj táta je kovář, víš...
no a rybníky všude kolem...)
27.09.2006 19:32:00 | Cecilka
Na koně ráda koukám, symbol svobody... a dcerka na nich občas jezdí... :-)
22.09.2006 20:12:00 | Levandule