Malíř
Prchej, abys nevkročil zasněn
do taláru štěstí
Nadarmo se neříká ...
muška jenom zlatá
Ani ucho nedokáže ocenit
formu upřímného podání
Na každém začátku
umělecký malíř lásky
růžový smysl zamíchá ....
v krásné obrázky
Poznáním mu tuše zblednou
obraz barvu má pak temnou
Komentáře (5)
Komentujících (3)