Konec krásnejm dnům ...
Anotace: nečekejte umělecké dílo.. jen výlev..
Konec krásnejm dnům,
naplníme noční prázdnotu
anděly..
Rozmáchnu se křídly,
a nechám se nést mezi stezkami hvězd,
až uvidíš padat hvězdu,
vzpomeň si na můj pláč,
možná právě pro Tebe
teď ztrácím své slané perly…
a možná jen pro Tebe teď létám
v nekonečných výškách samoty,
co na mých rtech
zanechává znamení trýzně
nicoty…
Navštívím vládce noční nekonečnosti,
snad právě on
potopí mě do hlubin zrcadlení…
a ve vlnách zapomnění poznám,
nač měla jsem ještě žít …
Komentáře (2)
Komentujících (2)