Jednou večer
Anotace: .........................
Hledám tvé kroky
tmou
tápavou,
když ony tiše
si v mých stopách
jdou,
neurčitý prostor ti svazuje hlas,
rukou clonu kouře odsouvám,
chci vidět mozaiky
tvých
krás,
nepotřebuješ mě,
i když si myslíš,
že nechceš zůstat sám
sobě sis asi dodnes zůstal
nepoznán.
Komentáře (1)
Komentujících (1)