Béžová
Anotace: moc otázek.....a žádné odpovědi
Na chvilku spolu,pak zas šeď.
Bylo to béžové.
Vyrostla zeď?
Kdo porozumí jiným? Kdo porozumí sobě?
Snažím se denně.
Chápeš mě?
Či já tebe?
Já všechny chápu,jen ne sebe.
Najednou prázdno,
co se to děje?
A druhý já,
proč se mi vysmívá?Proč se mi směje...
Komentáře (4)
Komentujících (4)