Kdybych teď Peťou Hapkou byl,
tak ke klavíru bych se posadil,
bytem by se linula slůvka hraná
písničky s názvem "Zapelíškovaná"
Jenomže kocour je jen němá tvář
tak místo písně pouze komentář.
Moc hezká básnička...
22.09.2006 22:52:00 | Mourek
Taky miluju to
zapelíškování...
dotýkací krásu
a v ní usínání...
jojo, ňamky ňam... :o))
22.09.2006 18:14:00 | Cecilka
Ou, díky, chlapci :-D
Mácho, neboj, já na Tebe zase juknu, ale ňák nestíhám :-) (a díky...)
22.09.2006 10:30:00 | Levandule