... napsáno v okvětí,
k tvým nohám doletí
plamínek touhy mé
s růžovou vůní.
A když k ní přivoníš,
tak se v ní utopíš,
... jak muška v tůni
23.09.2006 00:52:00 | HarryHH
Len si oddýchni
keď padajú Ti viečka
Len oddychuj aj keď
dohorí tá sviečka
A keď jemne
zdvihnú sa Ti riasy
a Ty budeš oddýchnutá
asi
Možno hanblivo
trošku aj smelo
zohreja sa
Tvoje telo
22.09.2006 22:02:00 | džemo
a třeba tě potěší
pohladit na duši,
a kulička skleněná
od muže bez jména
nebo zpěv skřivanů
pod okny po ránu
kdo jen kdo to ví.
22.09.2006 19:36:00 | černočerný
Crrrrrr!!!
Právě budík zvoní, má milá!!
Venku je božsky!! Tak už ses vzbudila??
Třeba tě potěší korále z jeřabin,
pro tebe zpěv větru do něhy vyladím!!
Třeba tě potěší pár čerstvých kaštanů,
úsměv ti darují, třeba i náladu!!
Třeba tě potěší "podzimky" do vázy,
vždyť zase tolik moc ti určitě neschází... ;o)))
22.09.2006 15:59:00 | Cecilka