Anotace: Snad ne na dlouho.. Doufám, že budeš během pár týdnů zpět:((((((((((((((( Kdo nezná okolnosti, asi stěží pochopí
Nechápeš?? Ty tvoje pocity a myšlenky, které jsi mi interpretovala, mě obohatily víc, než bych si tenkrát byl ochoten připustit... Trochu změnily moje postoje a názory, i když jenom v malé míře, ale stačilo to. Máš pravdu, pravdu jsme měli a máme pořád oba dva... A jednou ti možná povím jedno tajemství:-)Mimochodem, nemáš náhodou ICQ? Jestli jo, tak mi kdyžtak napiš na maila, a jestli ne, tak v tvé schránce bude to moje ICQ číslo... Hlavně ho nepiš sem:-)
23.09.2006 16:33:00 | Thanatos Mortis
Aha, tak to jsi ty.-) Je mi líto, že o svou lásku přicházíš, ale řiď se podle svého hesla, že po dešti vysvitne sluníčko.-) Netušil jsem, že jsi to ty, ale pamatuji si velmi dobře naše rozhovory na Cituj.cz. Dalas mi víc, než možná tušíš...
22.09.2006 21:04:00 | Thanatos Mortis