Víra, že se vrátíš
Anotace: Tak se už vrať:(
Já stírám slzy
A hlavu dávám zpříma,
Snad vrátíš se brzy,
Mě při životě drží víra.
Víra, že se vrátíš,
Protože to slibuješ,
Víra, že lásku ke mně neztratíš,
Protože říkáš, že mě miluješ.
Víra, že z pomsty s ní pouze budeš,
Víra, co doprovázet bude každý můj krok,
Víra, že ji strašně nenávidíš,
Víra, že spolu budem ještě víc než jeden rok.
Proto píši modlitbu,
Prosím Boha,
Ať je vše v pořádku,
Ať nestane se to pak znova..
Komentáře (3)
Komentujících (3)