Vyznání

Vyznání

Anotace: ..může tě potkat v každém věku

Je poslem naděje, jak bílá holubice,
alfa i omega velikonoční svíce,
slavnostní gloria, které zní katedrálou,
kamínkem u cesty, i strmou, pevnou skálou.
Je jiskrou z ohníčku, na kterém dřevo praská
i slzou na víčku.
Tím vším je moje láska.
Je tichá i pokorná. Pevná a bezvýhradná.
Osvěžující, jak čistá voda chladná.
Má v sobě ticho hor i krásu drahokamů,
zářivost jitřenky, důstojnost starých chrámů.
Je přímá i hloubavá, jak melodie tklivá.
Čeká a odpouští. Je klidná, trpělivá,
má v sobě odvahu, s kterou i bouře přečká.
To je má láska. Ta pravá, nekonečná.
Autor danav, 22.09.2006
Přečteno 1065x
Tipy 2
Poslední tipující: Antares
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
líbí

...opravdu vroucí vyznání...

13.10.2006 18:35:00 | Sima

líbí

...povedený kousek :) ...

02.10.2006 14:00:00 | WhiteSkull

líbí

pane jo, to je nádhera

22.09.2006 21:47:00 | janewe

líbí

taká láska musí byť nádherná

22.09.2006 18:32:00 | vierka1

líbí

Pěkné vyznání

22.09.2006 15:21:00 | Aglája

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel