Nevěřím na lásku
Proč člověk miluje, proč lásku dává,
- "snad někde po světě běhá ta pravá."
Jako by přes sítko, pouště chtěl přesít
vždy přijde zklamání, co bude děsit.
Nevěřím na lásku, ne na tu pravou
byly jich hromady, teď v moři plavou.
Nemiluj přespříliš, láska je bohem
chvilku si pohraje, potom dá sbohem...:(
Komentáře (4)
Komentujících (3)